FUTURA Easy2 2vezetékes BUS, 1 lakásos rendszer FUTURA Easy2 2vezetékes BUS, 1 lakásos rendszer

60 246,3- HUF helyett
57 233,9- HUF

Webshop

Kosár

Az Ön kosara üres!

Árukereső

Keresett szó
Kategória
Gyártó
Ár (tól) Ár (ig)
Csak akciós
1309c1309d1309b1309aKaputelefonkapunyitókKertkapuGarázskapuGarázskapu

Cégünkről

Kertkapu Kaputelefon Garázskapu Webshop

Napjaink jogos elvárása, hogy az otthonunkat esztétikus és biztonságos kapu védje. A kaputechnika dinamikusan fejlődő iparág. Ma már nem csak kifogástalan működés a fontos, hanem a tartósság, és a beépített technika is.

Vállalkozásunk forgalmazza és beszereli az Európában kapható szinte valamennyi kaputechnikai terméket. Legyen szó kapunyitó motorokról, kaputelefonokról, garázskapukról. A különféle igényeket cégünk messzemenően figyelembe tudja venni. Egyaránt kiszolgálunk családi- és társasházakat, de szükség szerint ipari létesítményeket is. Erre utal szlogenünk:


Pápa • Celldömölk
"A kényelem a kapunál kezdődik"

Tulajdonos: Háry Balázs

  • 2010 -től épületek, családi házak villamossági szerelésén dolgoztam egyéni vállalkozás keretein belül
  • 2011 -től vállalkozásom profilja a kaputechnika irányába fejlődött. A H-T Kapu Kft., a Dunántúli régió egyik dinamikusan fejlődő "kapus" vállalkozásával kialakult az együttműködési kapcsolat. Kertkapu, garázskapu szerelést, automatizálást és kaputelefon beépítését (telepítését) szervizelését végezzük ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.
Tegyen próbára bennünket Ön is. Keressen fel a megadott elérhetőségeken, Használhatja weblaunk ajánlatkérő felületét a gyorsabb ügyintézés érdekében, A kaputechnikával kapcsolatos termékek széles választékát találja meg webáruházunkban.