Kódzár DH16A-30DT Kódzár DH16A-30DT

30 607,0- HUF helyett
26 016,0- HUF

Webshop

Kosár

Az Ön kosara üres!

Árukereső

Keresett szó
Kategória
Gyártó
Ár (tól) Ár (ig)
Csak akciós
1309c1309d1309b1309aKaputelefonkapunyitókKertkapuGarázskapuGarázskapu

Kaputelefon beépítés

Nyomtatás


KAPUTELEFON és BELÉPTETŐ RENDSZEREK
Futura DIGITAL kaputelefon rendszerek
                               Futura DIGITAL kaputelefon rendszerek 
Családi házak, irodák, kisebb társasházak ideális videó kaputelefon rendszere, melyet a modern digitális technika és az elegáns megjelenés jellemez, kifogástalan hang és képminőséggel párosítva.

Futura Digital könnyen szerelhető, könnyen bővíthető rendszer. A hagyományos kaputelefon funkciókon kívül egyéb lehetőségeket is kínál, mint például kódzáras vagy kö...zelítő kártyás beléptetés, második elektromos zár működtetése, videó kitekintő funkció, távollét esetén a hívás továbbítása telefonra vagy mobil telefonra.

Vásárlás előtt győződjön meg a vezetékezés pontos előkészítéséről, figyeljen a vezeték típusára, keresztmetszetére, és a távolságokra. Ajánlott vezeték típus: BUS kábel 1x2x0,8 mm2 (szereléskor "földelt" kábelt ajánlunk minden esetben,).

Gyakori hiba BUS rendszerű kaputelefon szerelésekor a vezeték típusának a helytelen megválasztása.
Futura Digital rendszerem van és több mint 100 méteres UTP vezetéket használtam a kültéri és beltéri egység között. Amikor a kaputelefonról hívok, akkor nem történik semmi, csak a beltéri egység visszajelző LED-je elalszik majd újra felvillan.

Ezt a hibát az okozza, hogy az UTP kábel valószínűleg nem tiszta réz vezetőket tartalmaz, hanem alumíniumot réz bevonattal (CCA UTP kábel). Az ilyen típusú vezetőn nagy a feszültségveszteség. A nyugalmi állapotban mért értékek még megfelelőek, viszont terhelésre (csengetés, monitor, kültéri egység LED-jei) lecsökkennek. A legjobb megoldás, ha kicseréljük a vezetéket. Ha nincs erre lehetőség, akkor a beltéri egység mellé be kell tenni még egy tápegységet és BUS egységet.

Futura Digital számkódos kaputáblám bekapcsoláskor vagy bekapcsolás után nem sokkal a számkód része elkezd villogni. Egyéb funkciói mint a becsöngetés és a kamera vagy a lakáskészülékről történő ajtónyitás működik.

A jelenség okozója földelés hiánya ami úgy küszöbölhető ki ha földelt tápot használunk. Amennyiben erre nincs lehetőség akkor ki kell mérni a táp negatívját és azt rákötni a készülék házára.