ROGER R20 rövid Szárnyaskapu szett ROGER R20 rövid Szárnyaskapu szett

170 688,0- HUF helyett
152 000,0- HUF

Webshop

Kosár

Az Ön kosara üres!

Árukereső

Keresett szó
Kategória
Gyártó
Ár (tól) Ár (ig)
Csak akciós
1309c1309d1309b1309aKaputelefonkapunyitókKertkapuGarázskapuGarázskapu

LED világítás

Nyomtatás

Köszöntjük mindazokat, akik az újonnan kifejlesztett 00030LH tipusú LED lámpa iránt érdeklődnek, mely korszerű, takarékos és környezetbarát megoldás!

Ajánlatunk ipari célokra és társasházak részére készül energia megtakarítás céljából. 2013 évtől a hagyományos izzók forgalmazását az EU korlátozza, részben teljesen megszünteti. A meglévő lámpatestek E27 foglalattal rendelkeznek, kiszerelésével hely szabadítható fel, nagyrésze kissebb átalakítással, korszerű energiatakarékos világító testé alakítható, ami egy fixen beszerelt LED panellal helyettesíthető, amely megfelel a Katasztrófa védelmi előírásoknak. LED világítással 40W hagyományos izzókhoz mérve, közel 80% -os megtakarítást érhet el, ezen kívül nincs karbantartási költsége, így az átalakítás rövid időn belül megtérül, élettartama használattól függően 8-12 év, és nem befolyásolja a LED panel élettartamát a gyakori kapcsolás.
A panelokra 4 év garanciát vállalunk!

A OOO30LH típusú LED lámpa egy általános célú lépcsőházi lámpatestekben használható készülék. Alkalmas alacsony hőmérsékletű folyosók, meleg zárt terek megvilágítására egyaránt.


A nagy felületű hűtőborda biztosítja az akár állandó 65C°-on üzemelő lámpatest megfelelő hűtését, így annak élettartama garantált. Alacsony hőmérsékleten a hűtés megnövelheti az élettartamot.

Nem érzékeny a gyakori fel és lekapcsolásokra, élettartamát nem csökkenti, azonnal eléri a maximális fényáramát, így ideális mozgásérzékelős rendszerek számára a fogyasztáscsökkentés maximalizálásához.

90%-ban újrafelhasználható anyagokból készül, esztétikus és praktikus alumínium külsővel.
Felrögzítése a bordán levő furaton keresztül a lámpatesthez.

Kiemelkedő minőségű LED fényforrásokat tartalmaz, amelyek garantálják az élettartam alatt a fényáram meglétét. A fényforrásokat hordozó áramköri lemez alumínium alapú, a tökéletes hűtés megvalósítása érdekében. A kapcsolása nem tartalmaz bonyolult aktív alkatrészeket, ezáltal a meghibásodás lehetősége sokkal alacsonyabb az aktív elektronikát tartalmazókétól.

Burkolata PMMA lemez, amely magas mechanikai ellenállóságával biztosítja a sérülések elleni védelmet, törés esetén nem képez szilánkot és ez nem is távozik el a lámpatest burkolatából.

Anyaga nem érzékeny az UV sugárzásra, a LED-ek nem bocsátanak ki sem UV, sem IR sugárzást.

A termék magyar tervezésű és összeszerelésű, egyéb alkatrészeit részben az EU és Kína területéről szerezzük be.   

A 00030LH LED lámpa garantálja:
- A beruházás gyors megtérülését
- Az elektromos áram minimális fogyasztását
- A hosszú élettartamot
- 100%-os újrahasznosítást
- Környezetbarát termékeket
- Jó minőségű biztonságos fényt
- Könnyű szerelést és karbantartást

00030LH típusú LED lámpa

                    LED lámpa betét OOO30LH leírás

                                                                                                       webshop

                                                                                             Keresse meg webáruházunkban!