KANO 8/65 csapágyas szett KANO 8/65 csapágyas szett

57 000,0- HUF helyett
55 290,0- HUF

Webshop

Kosár

Az Ön kosara üres!

Árukereső

Keresett szó
Kategória
Gyártó
Ár (tól) Ár (ig)
Csak akciós
1309c1309d1309b1309aKaputelefonkapunyitókKertkapuGarázskapuGarázskapu

ROGER

Nyomtatás
                 Kapu automatika 25 éve a piacon! 

Szárnyaskapunyitók


Tartozékok


                                   Dokumentumok
                               


Életre kelt tervek és a személyek, akik mögöttük állnak

A Roger Technology, mely egy nevénél mindenképp többet jelent. A márkanév állandó élményt garantál a szakemberek és a felhasználók számára az egész világon. Páratlan a lakossági, kereskedelmi és az ipari kapu automatizálásában.

A vállalat profilja

Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik piacvezető cégünk. A garázskapuk, a lakossági kapuk, a kereskedelmi kapuk és az ipari kapuk automatizálására szakosodtunk, amiket a kiváló csapatmunkának köszönhetően megtervezünk, legyártunk és értékesítünk.A vállalat küldetése

A vállalat központi feladata: olyan termékek és lehetőségek ajánlása a vevők számára, amelyek a cég belső üzleti modelljének köszönhetően lehetővé teszik a lakossági, a kereskedelmi és az ipari kapuk széles körű automatizálását.

Vállalkozói szemlélet

A Roger Technology filozófiájához tartozik a teljes mérnöki, tervezési és gyátási folyamat a következő megvalósítási jellemzőkkel:
- a technikai és az innovatív üzembe helyezés
- rendkívül egyszerű és kényelmes a felhasználók számára
- a minőséget, a biztonságot nyújtja, és már elnyerte bizalmát a piacon.


MEGBÍZHATÓSÁG, MINŐSÉG, EGYSZERŰSÉG

Kapu automatika 30 éve a piacon
  • Csak fém alkatrészek, bronz fogaskerék és edzett acél a tökélettes erőátvitelért
A Roger termékek mindegyike egy kiforrott konstrukció, egy jól bevált automatika, melynél a csendes és megbízható működés, a 230 voltos technológiával párosítva kimagasló biztonságot nyújt. Családi házak, társasházak valamint ipari kapuk gyakori nyitására fejlesztettek ki. Magyarországon 12 éve, Európában több, mint 30 éve van jelen a piacon. A motor háza öntött, és húzott alumíniumból készül valamint Epoxy gyantával bevont időjárás álló anyag borítja a külső réteget.
Rogermotorok önzáró hajtóműve
  • Roger motorok önzáró hajtóműve

A rogermotorok önzáró hajtóműve biztosítja teljes rácsukást, megakadályozva a kapu benyomását, így külön zárra már nincs szükség.

Áramkimaradás esetén - Kulcsos kioldó
  • Áramkimaradás esetén - Kulcsos kioldó

Áramkimaradás esetére a kapu motor egy igen egyszerűen használható kulcsos kioldóval van felszerelve, ami lehetővé teszi motor oldását és a kapu kézzel mozgathatóvá válik.

Digitálisan kiolvasható paraméterek
  • Roger motorok önzáró hajtóműve
A rogermotorok önzáró hajtóműve biztosítja teljes rácsukást, megakadályozva a kapu benyomását, így külön zárra már nincs szükség.
Masszív, jó minőségű kapu távirányítók
  • Masszív, jó minőségű kapu távirányítók
Masszív, jó minőségű kapu távirányítók, melyekről egyszerre működtethető a garázs, kapu és akár a kerti lámpasor is. /H70-es vezérlésben alapfunkció./ Kompatibilissá tehető régebbi típusú rádió rendszerekhez.
  • Végállás kapcsoló nélküli üzemre is van lehetőség
Tolómotornál választható mikrokapcsolós végállás vagy mágneses végállás kapcsoló használata. Végállás kapcsoló nélküli üzemre is van lehetőség. A tapasztalatok nagyon alacsony garanciális rátáról szólnak.
ENCODER érzékenységi foka állítható
  • ENCODER érzékenységi foka állítható
Gyalogos közlekedésnél csak az egyik kapu szárny nyitható, tolókapu estében részleges nyitás állítható. Tolómotornál ENCODER akadályérzékelő rendszer biztosítja a kapu megállását. Az ENCODER érzékenységi foka állítható. Egyedülállóként a H70-es vezérlésnél a foto cella bemenetek számos lehetőség szerint programozhatóak nyitás és zárás közben. A két fotocella bemenet külön-külön is programozható.