NICE Robus 400 tolómotorszett NICE Robus 400 tolómotorszett

148 780,5- HUF helyett
132 000,0- HUF

Webshop

Kosár

Az Ön kosara üres!

Árukereső

Keresett szó
Kategória
Gyártó
Ár (tól) Ár (ig)
Csak akciós
1309c1309d1309b1309aKaputelefonkapunyitókKertkapuGarázskapuGarázskapu

Szerviz


Szervíz - Javítás:
A gyakorlati tapasztalatok bizonyítják, hogy a váratlan üzemzavarok számát nagymértékben lehet csökkenteni a karbantartási munkák elvégzésével.
A villamos hálózat időszakos felülvizsgálatát javasoljuk a festési munkák elvégzése előtt. Az elosztó berendezések ellenőrzését pedig évenkénti rendszerességgel.

Garázskapu szerviz, és kert kapu javítás:

A kapu hibák jelentős részét igyekszünk a helyszínen, egy kiszállással kijavítani. Mivel a kapunyitók "modul" rendszerűek, (motor- vezérlés- fotocella) így csak a hibás alkatrészt cseréljük, de csak akkor, ha gazdaságosan már nem javítható. Az esetek nagy részében tudunk a távirányítókon is segíteni.

Ha elektromos kaput, ill. garázskaput javítunk, csak azt cseréljük, ami meghibásodott, nem beszélünk rá senkit a komplett kapurendszer cseréjére. Valamit jól elkészíteni alig kerül nagyobb idő ráfordításba mint hanyagul, de nagyságrendekkel olcsóbb, és nem kell garanciában javítani. Mi ezt tartjuk a legfontosabbnak!


Univerzális kapu távirányító:


A motoros kapuk sarkalatos pontja a távirányító, legyen szó KERT kapuról, vagy GARÁZS kapuról. Mikorra pótolni kellene -jó esetben- évek telnek el, lehet hogy nem gyártják, aki telepítette már valami egész mással foglalkozik. Minden kapura van megoldás!!
A forgalomba került, de beszerezhetetlen, valamint a forgalomban lévő 286 Mhz frekvenciától 868Mhz frekvenciáig a távirányítók nagy részét tudjuk pótolni, illetve helyettesíteni univerzális programozható kisméretű távirányítóval.

Tolókapu készítés, úszókapu és nyílókapu telepítés egyéni igények alapján

Csak gyári kaputechnikai alkatrészeket pl. nagy szilárdságú hidegen hajtott "C" sínt és görgőt, alsó sínt, a nyíló kapuhoz menetes állítású forgáspontot használunk.

Lakossági kapu automatizálás

Minőségi kaputechnikai megodások. Szolgáltatásaink teljes körüleg kiterjed a tervezéstől, és a lakatos munkákon át, a kaputechnikai rendszer üzembe helyezéséig, valamint mód van a tartós minőségi működés biztosítása érdekében karbantartási szerződés kötésére is.